Tak mi o dovče klewang "zachránil zadnici" - při průtrži,která přišla a hrozilo vyplavení našeho rodinného stanu odspoda,ukázal,že hloubení odvodňovacího kanálku je pro něj hračkou. Vybíral jsem tu hlínu jako nakrájenej dort Co mě však překvapilo,že otupení nebylo nijak extrémní a na sekání byl vesele použitelnej dál
Přílohy
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Díky Blacku za nového kámoše. Už se moc těším, až ho pořádně zapřáhnu na vandru. Musím říct, že má fakt optimální velikost. Mám Kukri a to je téměř 2x větší macek a kudlu na sekání malou. I když má čepel 15 cm. Tvůj majstrštyk Klewang je fakt super. Zatím Ti jako poděkování posílám pár amatérských fotek. Lukasisko Atlas.
Ahoj Blacku, byl jsem na vandru v Beskydech a vzal jsem si s sebou klewang. 2x jsem si na tebe vzpoměl, po cestě přes Frýdek tam a v neděli zpět. Ale o to nejde. Klewang měli samozřejmě k volnémů "otestování" i mí kamarádi. A musím Ti s potěšením říct, že se všichni shodli, že má dost do sebe. Měli jsme na srovnání ještě dvě sekyrky a Tvůj klewang jednoznačně vedl. Jak řekl můj 116kg vážící kamarád co má síly na rozdávání, to co sekyrou dám na 5, tak s tvou kudlou na 2 seky. Super vercajk. Přikládám pár fotek. Luki Atlas.