od Black knives » čtv 01. srp 2013 9:58:13
Pokud vám to furt nedochází, tak je mým cílem a velkou ambicí, nabízet kosičky lidem, aby udělali něco pro své tělo, zdraví, a pro druhé lidi. Chci rozpoutat jisté dobrovolnické hnutí, kdy můžete na své oblíbené stezce něco málo vykosit, zvednout padlý strom. Stezka bude hezčí, vy zdravější, a pomůže to dalším lidem. A moje malé kosičky jsou na tuto činnost dokonalé. Kdo zapátráte, propaguju je už velmi dlouho, a ještě déle ty stezky pro sebe a další lidi čistím.
Nemusím chodit daleko. Včera jsem kosil s kosičkou č.2 u řeky na mém singltreku, který je mezi cyklisty velmi znám, a v žertu říkávají "Tady je Blackovo...." Nejsem sice Krakonoš, ale na stezce vím o každém šutru.
A včera kolem mně projel biker na dobrém kole. Já byl v hnusném propoceném triku, a montérkách. Prostě, ušmudlaný dělník. Jen to ležící kolo a moje kosička mně prozradily, kdo že jsem. Mezi bikery jsem znám, jako malý český "Digger", což je veliká poklona, protože slavný Kanadský Digger, to je pro bikery bůh stavitelů stezek, bydlící ve Vencouveru, na North Shore. A ten biker projel, a já jen uhnul. Za minutu se vrátil, a sundává rukavici, a jde ke mně a říká: "Vrátil jsem se, protože bych ti chtěl poděkovat za tu práci, co tu děláš, a podat ti ruku."
Tak, tohle se mi stalo včera....
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.