Dakujem za privitanie. Dnes som dokoncil nozik pre kamarata.Material je N690,hrubka3,5mm,celkova dlzka225mm,cepel100mm,zakalene 58-59HRC.Rucka Bocote.Vybrus stihly konvex.
Máš to řemeslně pěkně uděláno. Jen se zeptám na to ozdobné pilování. On to chtěl? Já to už roky nedělám, ale viděl jsem variantu, kdy po vypilování to bylo zalito černým epoxidem, a přesmirkováno, takže zase vylezl ven ten ozdobný motiv. To mi přijde zajímavé.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Pěkné práce ... To ozdobné pilování,stejně jako to pasování dvou dřívek příložek do sebe musí bejt strašlivá onanie Já bych na to neměl trpělivost...... Respekt
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Dakujem za uznanie....mas pravdu ze to bola prplacka...najhorsie bolo spasovat obe crienky tak aby po vybruseni boli presne oproti sebe.....a to neustale prirovnavanie....jedno hlbsie zabrusenie a mozes to cele zahodit....cely noz bol robeni rucne bez pouzitia tocivich strojov,teda okrem dreva...tam som pouzil dremelku s frezkou....mam nejak averziu voci vymozenostiam techniky...sice to trva dlhsie ale myslim ze vysledok je dobry....