Inak tvarovo to mas super....este dotaz...drevo si nejak stabylizoval?ci to iba napustas?....ja som robil nejake pokusi vo vakuovke s H285 ale skoro mi to rozpustilo valec.
Nestabilizoval, je to dobre vysušené, a navoskované. Vývevu mám, ale moc sa mi do stabilizácie nechce... špekuloval som nad tým čím to napúšťať, polyuretán poriadne nariedený by mal byť ok, ale akosi na to nemám času ani chuti.
Tak zase nejaké hókuspókusy... 1: Doberman - Vanadis 10 + handrokarta zo starého režného plátna. 2: Variácia na Airborne Mini-tac "D" pre kuklatého z Prešporku N690 3,5mm + hadrokarta. 3: Stabilizované Hadie drevo, záštita nerez, RWL-34, futrál taktiež z hada, alebo hadice, pohlavie dotyčného sa neskúmalo 4: Nožík "Evikááá" Elmax, záštita meď, agátový nádor.
nienie, na to som ja poleno... kúpil som si na to poriadny foťák, ale je na tom zbytočne veľa ovládacích prvkov, takže ho používam iba v automatickom režime na blbosti a toto dávam fotiť kamarátke, čo sa tým živí. Je moooooooooc šikovná
Akurát neviem prečo sú tu tie fotky tak nejako divne orezané, nezobrazuje mi ich celé...
Abych tě jen furt nechválil, ten výbrus ti trochu ujel. jo, a mám už zakalený ten kuchařský nůž pro tebe. Co bys řekl tomu, kdybych ti dal na rukojeť bahenní dub, co je už fosiie?
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.