Moderátor: Black knives
Myslíš tlamotrh,nebo břuchopár?? Tohle je myslím ta věc,která vykouzlí velmi široký úsměv na tváři i toho nejzarputilejšího ničemy Z mého pohledu,je s ohledem na velikost kerambit to nejúčinější,co lze v rámci "obrany nožem" nosit a použít A za mě - šel bych do toho uplně prvního na fotceLubo píše:Tak teraz neviem, ktorý si vybrať - číslo 3 alebo 4
Lubo píše:Tak teraz neviem, ktorý si vybrať - číslo 3 alebo 4
Ono u nás se většina střetů odehrává v těsném kontaktu..... Při rozměrech kerambitu prostě neexistuje účinější bodnořezná zbraň,než právě kerambit..... šlachy,vazy,tepny - to je jeho parketa nepotřebuje 15cm čepel,aby dosáhl na žaludek ..... prostě kousavej mazel Jen,pokud na něj člověk není zvyklej,není problém se sebepoškodit Tak si vzpomínám,že při posledním školení první pomoci se ta instruktorka divila,že prý toho "tolik vím" o lidském těle..... tvářila se dost hrozně,když jsem jí odpověděl,že mě to vždy spíše zajímalo z té opačné strany - jak toho chlapa rozmontovat ,až dneska,coby firemní "zdravotník" je prvotně "montuju" po úrazech pro dopravu k doktorům...... Ale to už jsem od kerambitu zase dál Edit: ten s terčíkem je božíBlack knives píše:Kerambitů jsem vyrobil mnohem víc. Musím se dokopat k tomu, nakrmit tohle vlákno. Je to strašlivá zbraň, ale jen v rukách špičkového magora, co hledí smrti do očí. Tihle týpci bojují nožem na super krátkou vzdálenost. Což znamená, že nemají možnost odskočit, jako španělé. A prostě, jeden z toho souboje odejde pořezaný, a druhý už neodejde. Bude vykoštěn vestoje.
Vseta, vybrals příhodné video...jde z toho mráz po zádech, když to domyslíš, ty následky. A chtěl bych vidět nějakého soudce, který by tohle klasifikoval jako sebeobranu. Myslím, že bys byl posuzován spíše jako kvalifikovaný nájemný vrah.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník