od mcrea » ned 04. lis 2012 5:58:09
Dobře Alwarezi, já to teda napíšu po lopatě, buď mi admin milostiv a ban lehký. Hlavní potíž, dle mého soudu, je v tom, že ať napíšeš cokoliv, zásadně to není k tématu, nikdy to není potvrzené někým jiným a naprosto nikdo s tebou nesouhlasí. K tomu jsi arogantní a nafoukaný a každý je pro tebe hlupák anebo z lidí hlupáky děláš. K tomu si sám ve svých komentářích odporuješ, osobně si myslím, že v mnoha neříkáš pravdu. Pár příkladů za všechny? Vyrobil jsi údajně stovky nožů a desítky luků. Několikrát jsem četl žádost ať ukážeš fotku některého ze svých výrobků, nikdy jsi neukázal nic. Maximálně nějaké video na youtube, ale nikdy ne tvé. Ale ty sám přece používaš kuchyňáky a levné zavíráky z Číny. Po dědovi ti zůstala mannlicherka s optikou z první války. Pomiňme vzácnost těhle pušek a to, že jsem nikdy mannlicherku s optikou neviděl. To nic neznamená, neviděl jsem toho určitě ještě spoustu. Ale když děda zemřel, tak jste našli ještě 500 nábojů do mauserovky. Píšeš to v jiném příspěvku. To si děda táhl domů celou bednu nábojů? A to ještě pytlačil, takže to původně byly dvě bedny? K tomu si nejsem úplně jisý, ale náboj mauser a mannlicher není zaměnitelný. A dám poslední příklad - každou chvíli píšeš jak jsi po skypu řval po Kejvalovi a zachránil ho od depresí a donutil ho podnikat. Přitom na Lukostřelci píšeš ještě v roce 2009, že se neznáte. A on to potvrzuje. Přitom Kejvalova firma funguje celkem slušně o dost dýl. Takže někde lžeš. A když ještě každou chvíli čtu jak se vozíš po adminech z for odkud tě vyhodili.....párkrát jsem na tvé příspěvky na těch forech narazil, jsou občas přínosné a zajímavé. Bohužel, těchto je spíše menšina. Zbytek patří do spíše do koše. Nechci se adminů a moderátorů zastávat, jsou to taky jen lidé a nemusí mít vždycky pravdu. Ale několikrát jsem četl upozornění, že porušuješ pravidla ať se zklidníš. Například na Rozpadu to trvalo několik měsíců tvé naprosté anarchie než pohár trpělivosti přetekl.
Omlouvám se, porušil jsem určitě hromadu pravidel. Už se to nestane, nechal jsem se unést, ode dneška nicky španělského původu ignoruju.