Netušil jsem,že majitelem TÉTO uhlíkové buřtky - je to tuším jedna z prvních "eco" verzí,snad i testovací,jsi Ty......... Myslím,mám Blackoj kudlouchy trošku "v oku" a čuchám,že jsem někde zahlédl video holení se tímhle kudlancem Dobrá práce Je to sice trošku,jak ne "s kanonem na vrabce",ale s mosinem mod.44 na lišku?? Nepletu se?
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
mněl ju kámoš, ale moc sem ju chtěl já,-) Nechal sem mu nože od soga (převážně dýky) no a obtáhl jsem ho o jiné kudle:-) Takže teď je moja a fak si ju užívám
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Jo mosiny, ty tuním všem, takže to je nejčastější flinta v mém okolí. Teď si dělám jednoho s optikou a snad se dostanu někam ven na lov:-) Na gunshopu najdeš ve vlákně o mosinech plno kusů co mi prošli rukama a asi i reakce nových majitelů. Jo a zapomněl bych, Stejná uhlíkovka je tuším v Jihlavě, tahá ju klučina do lesa na lov. Má jiný futrál, ale jinak by to mělo být stejné. Takže Black je plodný fest
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.