od Black knives » úte 23. říj 2012 0:08:13
Kolo je hračka. K životu jej nepotřebuješ, pokud jej nemáš, jako dopravní prostředek do práce. No, a cena hraček je jen o možnostech majitele hračky. Sport už také není zábava pro chudé, bohužel. Ani to chození na hory. To je samý Gore-Tex, hi-tech components, a novodobý tremp má na sobě či nese v báglu, hraček a vybavení za sto litrů.
Prostě, taková je doba. Majetní mají drahé hračky. Ti chudší prostě mají hraček méně.
Vem to přes nožířinu. Máš ode mně už dva nože, za nějakých 8000kč. Pro někoho nedostižně drahé hračky, když kuchyňák z KDS Sedlčany vyjde na 100kč, a jídlo s tím doma udělá. Mám fanoušky, co ode mně mají třeba už i 10 nožů, po 5000 za kus. A to mají i jiné nože, jiných nožířů. Líbí se jim, a nás nožíře tím živí, že nám dáváte zakázky. Ale nepotřebují to, jsou to naši mecenáši.
Pak jsou lidé, co mají motorky, auta, letadla, jachty, své ostrovy, kus měsíce, vše koupeno. Co je proti tomu kolo za 200litrů od člověka, co se málem udřel k smrti, jen aby ho měl. Leoš má dvě zaměstnání. Je profi hasič, plus cyklosrvisák ve Velička sport, plus servisák doma v dílně. Do toho vede jako šéf DH Brutal team, a dává do toho i své prachy. Je to jen další workoholik. Veliký dříč, vše má vydřeno rukama. Má můj obdiv, a také proto jsem jej včera pozval do našeho občanského sdružení SeMBA.
- Přílohy
-
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.