Jo, ale podepíšeš mi, že s nožem bushcraft MM nebudeš ani sekat, ani páčit, ani házet. Je to hodně drahý nůž, na to, abys do něj bušil klackem, jak při výslechu.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Jasně šéfe...připrav si to do Příbrami a já Tě to podepíšu tvojí vlastní krví...
Plánuju postavit pár designově a rozměrove podobnejch buřtkudel proti sobě...a bude tam samé řezání, a vyřezávání atd...je jasné že taková kudlička není na prasení..
No, majitel nože má plné právo si jej i zničit, to už je věcí majitele nože, ale měl bys zdůraznit v těch videích, že ten nejdůležitější sval v těle je mozek. A to nikoliv po restartu, ale funkční.
Psal mi jeden proč s každým nožem dělám destrukční testy...tak jsem mu odpověděl, že to přece nejsou destrukční testy....nikdy jsem žádnou kudlu nezničil...pár zoubků to ano...jedna zlomená špička ale tam byla spíš chyba v překalení. A špička se zlomila při výrobě lžičky. Prostě jen ukazuju že ty nože mají na víc...a mají na víc než já ukazuju. Chce to přemýšlet a nebát se. Sakra to jsem se rozepsal.
Ale to je ono, také psát, že víš, co a proč děláš, a co ukazuješ. Nespoléhej na inteligenci lidí, podej vše selským rozumem. Přímost, jednoduchost. To jsou devizy, na které jsem vsadil, a funguje to.