KM Saddlery je malá firma čítající Radka Zlého a manželku. Radek má hlavní portofilio šití kožených pouzder na zbraně. Jeho pouzdra jsou již pro některé etalonem kvality. Já s Radkem spolupracuju a šije mi pouzdra na nože. Zítra sem dám fotky z dnešní návštěvy jeho dílny.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
J,j,tahle firma je mi dobře známá,mám od nich už asi 10 let,ne-li déle pouzdro na pistaljet Tenkrát jsem chtěl atyp - protiváha-pouzdro na zásobníky,je na 3 zásobníky,ne na dva,jak byl standard. Holt mi tehdá přišlo 4 krát 16 nábojů tak akorát Edit: rychlé foto v kuch. na podlaze
Přílohy
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
No zdá se že je KM v každé rodině, například to pouzdro na fotce mám cca. od 95 roku tuším a pořád OK, jen kámoš co si ho pučil ho přebarvil na černo, puvodně balo hnědé.
Přílohy
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Vleze se do toho soudruh "makaron" ?? Kdysi jsem na 6,35 používal podobnou kapsičku,ale PM je větší..... Jinak ty třípolohový futeře na menší kudloně vypadaj hodně dobře nositelně - velkej palec hore
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....