Jó, jaký jsem ti to zapekl, takový to máš. V mailu jsem ti poslal propozice k tomu táboru, tak jim brnkni, jestli mají ještě volno a řekni, že tě posílám.
Syn je poněkud opožděn ve vývoji, takže sice bravurně zvládá computer a aplikace na kde co, ale prakem jsem ho učil střílet až v jeho 18 letech. No, a pár kudel jsme s sebou také měli..
Přílohy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Výlet na nejvyšší horu ostrova Brač-klimatizovaným autem. V tom vedru bych to nedal ani sám. S rodinou nemyslitelné. Takže, takhe dopadají ti bývalí trempové z dávného mládí. Vozí si zadek autem. Dole pod námi vyhlášená pláž "Zlatnij Rat". Ale jinak, nic moc, z čeho by si měl jeden sednout na zadek. Pláž s drobnýma kamínkama. Bylo to příjemné, jako masáž v tom šlapat, ale lidí jak much. No, já koukal po mladých holkách, ale žena byla fest nasraná. Nesnáší davy.
Přílohy
Na ostrově bylo i docela hodně kol. MTB i silničních, a některé byly i velmi kvalitní. Což jsem jinde v Chorvatsku zatím neviděl. Také několik půjčoven na kola..
Přílohy
Opalování je nuda, ale děcka to baví. Lukáš je chytrý jak liška, a Baruška zase držkatá, jak opice. Ale oba jsou super. Lukášovi bude v zimě 19 let, Barušce 12...
Přílohy