Páni...... Tak to je zpráva..... nemohl bys někdy ty "přebytky" vyfotit a nahodit to sem i s údajem,co,nebo kolik poptáváš za ten či onen? Myslím,že by se zaprášiloBlack knives píše:Myslím, že taky něco najdu. Jistě najdu i nějaké čepele, které mi tu dlouho leží, ajá je furt ještě nedodělal.
Vseta píše:Ivane mám 4mm...... nepřežil by ho pantatík,či ujo tlustší? Nebo nemohl bys ho někde "odtučnit"? Ve 3mm mám jen 12090...... Asi budu obě brzy párat - snad ještě před svatbou - tak dej kdyžtak vědít
Vseta píše:Ivánku nejsem odborník na tyhle továrky,každopádně na NN jsou už tyhle modely uzin nedostupné,možná budou brzy vyhledávanej artikl..... Na druhou stranu každá z kudel s B na čepeli co mám,je do lesa vhodnější,tak se nedivím,že měníš Ale já nedám Žádnou Až se o víkendu stavíš pro nějakej ten materiál,můžem dohodnout nějakou zápůjčku ,ať nejsi smutnej,že s B zatím nic nemáš
Vseta píše:Nesměju,nene..... Už mám nápad na výměnej pobyt,tak se nestresuj Budu muset probrat zbytky nožové hromádky a něco taky nabídnout zde.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků