od Black knives » čtv 11. črc 2019 13:23:57
Děti jsou radost-starost. Ale co už, je to smysl života. Pomůžu, ale můj postoj k výchově dětí je ten, že nejdřív je nechám padnout na hubu, a nejlépe do sraček. Až pak pomůžu. Protože opičí mateřskou lásku mé ženy, to přímo nesnáším. Vychovávají se tak nevděční smradi.
Co je blbé, všichni čekáte, jak ze mně začnou padat nože. No, už začnou. Ale ten půlrok zpoždění kvůli nemoci a smrti mé matky už letos nedoženu. Udělám, co dokážu. Nedodržel jsem termíny, jsem si toho plně vědom. Smrt matky jsem jaksi neplánoval. Kdokoliv, komu jsem nesplnil včas, a nechtěl by počkat, tomu obratem vyplatím zpět zálohu. Hotovost mám, něco jsem zdědil. O své peníze nikdo nepřijde. A kdo počká, ten se i dočká.
Čeká mně ještě úklid dvou pokojů mého bytu po malířích, ale to by měly být tak tři odpoledne práce. Pak manželka vyšiluje, že mám natřít hnusná střešní okna...to zvládnu metodou ŽaVeS.(žádné velké sraní) Na FB jsem zachytil u stolařů informaci o škrabce bahco na strhnutí toho laku. Z toho jsem byl dost špatný, co s tím. Ale nástroj mám, tak to zmáknu.
Včera jsem zkoušel výbrusy, šlo to. Ono je to rok od roku horší. Ruce jdou do kopru, a oči taky. Včera jsem zažil stav, že jsem prostě neviděl, co vyrábím. Takže, poprvé v životě holt budu muset na oční. Kupoval jsem si brýle na blízko jen ty levné z supermarketu.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.