od Black knives » čtv 21. bře 2019 20:28:00
Tak snad mám vyřešeno. Katastrální úřad mi první verzi smlouvy o převodu majetku-nemovitosti zamítl pro procesní chybu. Vše mám znova vyřízeno, snad již správně. Je to hodně peněz, a měl jsem z toho velký stres.
Matka, té je v Hospicu dobře. Je potřeba zdůraznit-Hospic, to je dům smrti. Nechodí se do něj stonat, ale zemřít. Matka má rakovinu celého těla. Už sama nedokáže chodit. Ale pookřála. Asi jen na chvíli, ale je fajn to vidět. Matka je celý život zdravotní sestra. Ví, že umírá. Jsem tam skoro každý den. Mám to kousíček, 10 minut autem.
Hospic je placený, ale matka má velký důchod, tak je to v pohodě. Jídlo mají své, mají kuchyni, kuchařky. Jídlo jsem zkoušel, je supr. Péče je podle mně špičková.
K nožům. Mám obrovský skluz. Nepište mi prosím, kdy to bude. Nevím. Beru postupně slíbené nože, a budu je dokončovat. co dokončím, ukážu. Nezrychlím, nemám jak, a nechci. Tento týden ale už pracuju, mám prvních šest hodin v dílně.
Pochopím, když se někdo z vás naštve, a už nebude chtít čekat. Vyřeším to, stornuju zakázku. Peníze mám.
- Přílohy
-
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.