od Black knives » čtv 07. bře 2019 22:53:03
Dnes jsem byl v Brně na injekci do kolena. Snad mně přestane bolet noha, se kterou se trápím s bolestí už půl roku. Tak jsem si zaplatil kloubní mazání do kolena. Levné to není, a aplikace příjemná tedy taky není. Je to injekce přímo do mezery mezi klouby kolena.
Makám na tom, abych byl zdravotně v pořádku. Nemocný, a bolavý chodím do dílny jen s velkým přemáháním.
Aby se nesralo jen tím, že skučím bolestí, tak se sere na více věcech současně. Matka už má za sebou první chemoterapii. Já ji budu vozit jídlo.
Dcera včera utrpěla trauma od vlastní babičky, která se do ní dlouhodobě naváží. Dcera včera byla psychicky total na dně, a já ji v noci vezl do toho bytu, co mi matka přepsala. Majitel jsem napůl já, napůl dcera. Ač proto dcera nehnula prstem, včerejškem proběhlo zapsání na katastru, takže včera už byla majitelka, a šla spát, a nějakou dobu bydlet do svého bytu. Dcera v 18 letech je furt děcko. Netuší, co je to starat se, platit účty, vydělávat.
Sepíšu znova seznam, co mám vyrobit. Mám toho nějak moc. Může se stát, a že budu mít zpoždění, které se vám nebude líbit. Pokusím se dělat, kolik dokážu, ubývá mi čas na výrobu. Starost o matku mi bere čas na výrobu.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.