Po procteni tohoto vlakna jsem zjistil ze nutne potrebuji tvou kosicku 1 nebo 2. Mam na pozemku vysokou travu a nejakou tu malinu, kterych se potrebuji zbavit. Jaka by byla cekaci doba na jednu z techto kosicek?
Mám k dispozici jednu kosu č. 1 a jednu kosu číslo 2. dotaz číslo jedna. umíš kosit? Dotaz číslo dvě, umíš to naostřit, a jsi si vědom, že i tyto kosičky se ostří velmi často, pokud chceš maximální výkon? Dál, nemá to tlačítko ENTR, zvládneš to bez něj? Následně, nejsi japonec, a ze začátku tě budou bolet záda i ramena.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Cetl jsem ze se to brousi jako noze a ty sbiram asi 15 let a sam si je ostrim takze naostrit to svedu.
Kosit umim obycejnou kosou ale tou se malini a mensi nalety berou spatne. Je mi jasne, ze ze zacatku si na to budu muset zvyknout, ale urcite to zvladnu.
Jestli mas k dispozici c.2. tak bych si ji vzal. Posles mi do sz cislo uctu a castku kam mam poslat penize?
Tohle s sebou tahám denně na kole, když jdu kosit pěšinky. Proč to ukazuju. Neexistuje univerzální nástroj na všechno. Proto si vybírám nástroj podle práce, co zrovna budu dělat.
Přílohy
Jirka 80, tohle je tvoje kosička. Moje je ta divná věc vedle. Říkám tomu naostřená hokejka a ploskořez v jednom. Seče to překvapivě dobře, ale bolí z toho zápěstí. Dělám s tím rotační pohyb, jako by to byla sekačka.
Přílohy