Black knives POKEC

Moderátor: Black knives

Re: Black knives POKEC

Příspěvekod Black knives » ned 03. čer 2012 8:56:54

Kraken je kamarád, a jsem moc rád, že má i zde registraci. Vděčím mu za mnohé. Nafotil asi nejvíce ze všech lidí moje nože v akci, natočil spoustu videí s mýma kudlama. Dá se říct, že bez Krakena bych měl poloviční mediální prezentaci, než mám. Přesto, že bydlí přesně na druhém konci republiky, internet lidi sbližuje, pokud to chtějí. A dříve jezdíval pracovně okolo mého bydliště, takže moji dílnu zná. Díky Krakena a Choperdrivera o mých nožích vědí lidi z armády. A docela dost těch nožů už bylo na zahraničních misích. O tom se mi ještě tak před 5 lety nezdálo ani ve snu, že bych mohl být tak známý, a uznávaný nožíř.
Díky vám všem, kdo mi fandíte, a pomáháte. Bez vás bych to nedokázal.
Stejně tak, můžeme si zde povídat naprosto stejně, jako jste si povídali se mnou na Knife. Rozdíl je jen tom, že nyní si můžete přímo dát dotaz ke konkrétnímu typu nože.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Edelweiss » ned 03. čer 2012 9:47:21

Zdar Krakene vitaj v klubu :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Obrázek
Edelweiss

Příspěvekod Kraken666 » pon 04. čer 2012 12:38:47

Díky pánové, budu se zde snažit nějak rozumně zapojit. Škoda že tu není oddělení o bushcraftu, k tomu bych něco málo mohl napsat... :mrgreen:
Kraken666

Příspěvekod Kraken666 » pon 04. čer 2012 12:40:24

Black: Romane nepřeháněj s tou chválou...dyk jsem nic pořádně neudělal. :oops:
Kraken666

Příspěvekod Black knives » pon 04. čer 2012 15:03:27

Bushraft-pobyt v přírodě.(čti moderní podoba trempingu...)
Právě jsi Tome vyslovil název dalšího vlákna. Jako by se stalo. 8-)
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » úte 05. čer 2012 20:52:08

Kraken666 píše:Díky pánové, budu se zde snažit nějak rozumně zapojit. Škoda že tu není oddělení o bushcraftu, k tomu bych něco málo mohl napsat... :mrgreen:
Všichni tady víme,že k tomu bys mohl HODNĚ co napsat ;) a koukám,že víš,jak na Blacka :lol:
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod matějka » čtv 07. čer 2012 10:21:50

Zdravím známé tváře, budu se snažit tohle fórum obohatit svými zkušenostmi a postřehy a také něco nového pochytat!
matějka

Příspěvekod Vseta » čtv 07. čer 2012 20:12:44

Pěkný :) Jsem zvědavej na ty trny - myslím jsem od tebe kudlu na trnu neviděl :? Edit: a těším se na poznatky a příspěvky buškraftího guru Milana :D Moc rád Vás - Tě :? zde vidím :!:
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Black knives » čtv 07. čer 2012 20:56:32

Kdysi jsem dělal hodně nožů na trny. Obvykle v jelením paroží. Prostě, rychlá výroba. Záštita, šup tam paroží, a kudla je hotová. Ale zkusím to trochu vypěknit. Umím to, když mám čas, a chce se mi. Bude mi sice chybět ta moje špičková frézka, co mně živila, ale růčo to jde taky. Jen, na mašině jsem tu drážku měl za 5 minut, což už nebude. Nemám na to, nakupovat mašiny. Ale co, uvidíme, jaký to celé bude mít vývoj. Tím myslím, celá ta naše rodinná firmička, což mi zní srandovně. Syn usilovně sice maká na nových web stránkách, ale pokud nebudu tou vůdčí silou já, tak firma zanikne. I na tuto možnost jsem připraven. Mně se zdraví zázrakem nevrátí, takže na nějaké hektické výkony už není sil ani chuť. Zvažuju nad nějakou spoluprácí řemeslníků, ale uvidíme.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Black knives » pát 08. čer 2012 13:05:22

Mimochodem, moje první vyrobené Bolo je na trn, Kukri ode mně je na trn, lovecký zavazák je na trn, finky jsou na trn, Bowie je na trn...Tady je vidět, jak i moji fanoušci zapomínají, jak moc jsem toho vyrobil. ;)
Black knives
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Black knives