Black knives POKEC

Moderátor: Black knives

Re: Black knives POKEC

Příspěvekod Black knives » čtv 31. kvě 2012 22:05:58

Je to stejné,jako na Knife. Také jsem tam měl vlákno, a lidi tam chodili. A ruce mi neupadly. Vidím jako velké plus, že je dobře viditelné, jaké portofilio výrobků mám. Na Knife to vlastně ihned zapadlo. Takto je vše snadno rozlišitelné. Dokonce jsem se o sobě dočetl, že prý dělám jen 4 typy nožů...no, asi jich bude víc.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Bullterier5 » čtv 31. kvě 2012 22:59:24

Tož nezbývá než popřát hodně zdaru,přátelské ovzduší,dotazy těch co o to stojí a hodně výrobků,které symbolizují zájem těch,kteří sem chodí a chodit budou :idea:
Bullterier5

Příspěvekod Black knives » pát 01. čer 2012 7:07:47

Uvidíme. Já děkuju za azyl. Nejsem v této pozici dobrovolně. Záleželo mi na Knife, ale vyhodili mně. Ale to neznamená, že tím mně vyzmizíkovali z internetu.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » pát 01. čer 2012 23:12:43

Myslím,že zde to máš daleko lepší,než na knife - máš zde nesrovnatelně více "prostoru"a to je fajn. Já mám asi půl roku na přemýšlení,ale mám jaksi pocit,že mě to,jestli to pak bude uděláno se mnou, jako s Tebou, až tak netrápí :lol: No co,uvidíme...knifu za mnohé vděčím a nesoudím celý server podle těch pár intrikánů s "D - syndromem"
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Vseta » pát 01. čer 2012 23:15:18

Blacku,koukám,že se Ti pomnožili čepele na trn.... to budeš dělat komplet,nebo je to zakázka jen na čepel?
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Black knives » sob 02. čer 2012 8:17:35

Jen dokončuju několik let staré resty. Kdysi jsem dělal hodně nožů na trn. Tohle je výkovek, co jsem si sám ubouchal z 19191, a odřezky z O1, když dělám kudly. Něco z toho asi vyrobím, a prodám. Narazit to na kus klacku, a ošudlat to na pásovce, možná zvládnu. :lol:
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Black knives » sob 02. čer 2012 8:25:57

S Knife-je to pro mně pořád srdeční záležitost, a jsou tam lidé, které si najdu i bez Knife. Vždy jsem to hlasitě propagoval, a mám tam hodně přátel. A taky je tam ovšem pár zmetků, co bohužel nemohu zkousnout. Pro mně je tento azyl super řešení. Jsem "furt na první straně", a soupeřím už jen sám se sebou, které vlákno z mých kudel bude zrovna nahoře. :lol: :lol: :lol: Je to velmi snadno čitelné portofilio výrobků, a o každém je samostatná diskuse. Prostě, to je ono. Takže, vše zlé je k něčemu dobré. Ale tohle není jen dobré, tohle je super. Kdo chce, bude si číst. Kdo se bude chtít slušně ptát, budeme diskutovat. Kdo zaprudí-toho vyhodím. Jako u mně doma. Když přijde vítaná návštěva, jako dnes B5, těším se, a pokecáme. Když by mi do baráku vlezl prudič, vypráskám ho bičem. A tady mi majitelé umožnili mít tohle miniforum, a lepší to už být nemůže. Jsem nadšený. Fotky se zobrazují dosti velké, jak se mi líbí, a když by nestačil porostor, vždy to jde přikoupit.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Kraken666 » sob 02. čer 2012 22:20:54

Nazdar Romane, tak jsem si udělal čas a zaregistroval se. Koukám žes tady toho nasekal dost. Takže mi bude dlouho trvat než to přelouskám ;) . Koukám že je tady i pár známích. Tímto zdravím i je... :lol: Hezký večer Kraken
Kraken666

Příspěvekod Black knives » sob 02. čer 2012 22:31:39

Tome, moc děkuji za video o všech typech Parangů. Je to paráda. Zkoušel jsem ti volat. Děkuju.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Bullterier5 » sob 02. čer 2012 22:56:00

To koukám jak puk,že se Tom Kraken666 zaregistroval mezi vyvrhele :lol: zdravím taky,těším se na videa :idea:
Bullterier5

PředchozíDalší

Zpět na Black knives