od Black knives » čtv 31. kvě 2012 7:44:16
Včera jsem byl poprvé v životě po 30 letech ve fabrice na pracovním pohovoru. Prošel jsem se s mistrem halou, sem tam jsem něco utrousil, a pak jsem jen tak mimochodem kamarádovi, co tam dělá na horizontce nabrousil vrták. No, je příjemné slyšet, že mně tam chtějí ihned za kontrolora jakosti, ale mně se moc nelíbí ten hluk haly. Byl jsem zvyklý dělat ve špíně, a strojírenském hluku. Ale tohle je prostě kravál. Tak mám problém. Budu hledat dál, třeba bude šance na jinou práci.
Bushcraft kudlíky už mají výbrusy, takže to nejtěžší je hotovo. Nyní už je to brnkačka. Pošlu to na kalení panu Medunovi, veliké mu díky za jeho přístup ke mně. Fandí mi. Vůbec mně těší, co mi píšete do mailů, a co mi voláte.
Ta podpora hřeje u srdce. Z vyhazovu z Knife mi bylo velmi smutno. Jsem už velký chlap, neřkuli, mladý důchodce, ale Knife pro mně vždy byl srdeční záležitost. Je mi velmi líto, že štváči s několika nicky to forum rozesrali na kupu hnoje.
I já bych si mohl na Knife zřídit několik nicků, a začít tam popichovat. Jak trefně poznamenal syn, IP zablokovanou adresu obejde i jeho 12 letá sestra. Ale vždy jsem chtěl čestný a gentlemanský přístup. Vždy přímo, a průhledně.
Takže, v životě to tak je, že někdo získá, někdo ztratí. Knife přišlo o nožíře, co vždy byl ochoten poradit. Radit však můžu i tady, nebo na jiných forech. Do hrobu si to nevemu. Tady bych rád, aby vniklo něco, co jsem na Knife neměl. Mít tady svoje malé forum Black knives, kde budou diskusní vlákna na jednotlivé typy mých nožů. A těch typů mám velké množství. I když jsem se na Knife dočetl, že prý dělám jen čtyři typy nožů. No, až mi tady chlapi udělají to forum, uvidíme, kolik bude těch typů nožů, co jsem nadesignoval. Myslím, že to bude hodně dlouhý seznam vláken. Konečně to bude perfektně přehledné. Takže jsem přechodem a azylem na lovime.eu jen a jen získal. Díky chlapi.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.