od Black knives » čtv 26. dub 2012 7:32:33
Doufám, protože nějaké kecy na třídního nepřítele, co kvůli něho ostatní nožíři jsou hlady, ty tu budou pořád. Předbíhám ve frontě na banán, i na zákazníka, jak mi bylo napsáno. Reálně však řeším, co a jak dál. Pro maximální ochranu ruk jsem si pořídil brusku Haimovku. Nic lepšího k mání není. Když ani tohle nepomůže, a nebudu moci normálně fungovat, může se reálně stát několik věcí. Zabalím to úplně, a půjdu někde dělat vrátného. Nebo si najdu někoho, kdo bude dělat za mně. Což si myslím, že je příliš velké sousto. Mnohdy má nožíř práci s bídou pro sebe, natož aby živil jiné lidi, nedej Bůh celou rodinu. Tohoto šílenství se dopustil jen jeden nožíř, a myslím, že z toho po nocích nespí. Horrorová představa, když jeden neví, jesli příští měsíc bude na žrádlo.
Takže, šudlám si něco každý den, ale s 50% nasazením. Tím doufám, že se mi zklidní ty ruce. Už mám pocit, že je to výrazně lepší. Což je skvělá zpráva. Ivan Rzounek mi připoměl pár cviků na uvolnění energie "cchi" tak cvičím, a zdá se, že pomalu zase cítím teplo v rukách.
Dělám na restech, co dlužím chlapům, a cítím se velký dlužník. Tento týden makám na bushcraft kudlách MM. Pouzdra jsou už přivezena z KM Sadlery, čepele jsou hotovy. Nyní už jen příložky, a to je pohoda. I když, včera mi nevyšlo paroží, a celá práce šla vniveč. To paroží bude asi téměř neřešitelný problém u tohoto typu nože. Kde pořád shánět staré, hrubé, a placaté paroží, aby z toho vyšly široké příložky. Já už nemám, zásoby došly, a na výstavách takové vůbec nejsou v nabídce nožířských E-shopů.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.