Forgy to má plotrované, má ploter práve Mimaki, čiže fakt masox, ale ploter má svoju nevýhody - otáčanie noža... Vo veľmi jemných motívoch to nôž proste nedá a fóliu natrhne alebo inak poškodí, laser s týmto problém nemá. Ten tú fóliu jednoducho vypáli. Je to iná ako plotrovacia fólia, je to síce plast, ale s veľmi špecifickým zložením. Vypadá ako hrubší alobal, ale je to nekovové a všimol som si, že pri použití tej fólie ostávajú podstatne krajšie okraje, nenaleptáva toľko hranu.
A k tej robote - nie, v pracovnej dobe normálne makám, aj keď občas niežo urobím - dokončím si povrchy a podobne, proste tá špinavšia ručná šmirgľová robota... Pondelok / streda / piatok som po fajronte vo fitku, utorok / štvrtok som s malým. Takže v týždni môžem robiť iba drobotinu keď malý zaspí - príložky, púzdra... Na toto mám vybavenú doma pivnicu, mám tam všetko potrebné. Na čepele mi ostáva sobota nejako doobeda, lebo aj s rodinkou treba byť, a nedeľa - to si tiež utrhnem na robotu 2-3 hodinky, takže v podstate tiež netuším kedy to stíham