Romane díky,mám na něm pramalou zásluhu Čepel je Zdendova...... Už je z domu,možná škoda ho,dost "mi sednul".... Ještě dohledávám fotky dalších kousků,co mají přijatelnou velikost....ty fotky myslím...
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Tak další "předělávky továrních kudelí.... Jeden byl SaW a druhej M-tech - podle mě totožný nožíky,hádám jedna fabrika,jen jinej potisk na čepelce,název a cena.... Oba z Číny...... Na prvním sendvič javor a ořech a na druhým fíbr - dřevoplast - fíbr - dřevoplast....
Přílohy
Měl jsem povícero čepelí - integrálních nožů od mladého a velice šikovného kováře Járy Kotěry,na dodělání střenek...v přijatelném formátu mám bohužel jen foto nejmenšího nožíku,na ručce iroko podložené kůží,měděné trubičky. Materiál 12060,ale tak tepelně zpracovanej,že dával na frak i fallknivenům z VG10
Přílohy
Snad nebude vadit,že si sem dám i nějaký neupravovaný tovární nožíky - tyhle jsem měl celkem dost rád,jsou to dobré nože - fallkniveny - A1,S1 a F1..... robustní,odolné.....časem vytlačeny kudlouchama ruční výroby - ty jsou prostě lepčejší
Přílohy