Black knives POKEC

Moderátor: Black knives

Re: Black knives

Příspěvekod Black knives » ned 27. kvě 2012 16:47:20

Bikerovi, co mi dnes pomáhal, jsem ukazoval, co umí moje mačeta pokácet, a jak je pružná, aniž by se jí cokoliv stalo. Myslím, že je to zajímavé.
Přílohy
Snímek 7963.jpg
Snímek 7964.jpg
Snímek 7965.jpg
Snímek 7967.jpg
Snímek 7969.jpg
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » ned 27. kvě 2012 19:21:22

Black knives píše:Bikerovi, co mi dnes pomáhal, jsem ukazoval, co umí moje mačeta pokácet, a jak je pružná, aniž by se jí cokoliv stalo. Myslím, že je to zajímavé.
:shock: Tak to čumím - že pérovka snese hodně,o tom už díky Tvým nožům vím 8-) ale že ve 3 mm snese takovej ohyb,bez trvalé deformace :o .....Počítám,že stejně na tom jsou i ty Tvoje lesní mačety,co se mohou na první pohled trošičku plést s army klewangem..... Ještě k buřtkám - mám 4mm z 19312,supr matroš,mám ho rád,je pro mě z uživatelského hlediska "čitelnej",podobně jako ta pérovka na větších kusech - prostě vím,co unese 8-) ... Patinu řeším čas od času jemnou čistící-brusnou vlnou.....
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Black knives » ned 27. kvě 2012 19:52:06

Vydrž, dostanu zde prostor mít total vlastní forum na jednotlivé kudly podle typu. Mám to slíbeno. Tam to pak rozvedem. A může se tu psát, a fotit, co je libo. A pistole a pušky mi fakt nevadí. Tohle není Knife.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » úte 29. kvě 2012 20:29:11

Black knives píše:Tak, zas se něco udělalo, a jede se dál.
Pěkný :) koukám,že budeš dělat radůstku "strejdovi bullťasovi" 8-) Gratuluju Pavliku,je to skvělej kudlouch 8-)
Vseta

Příspěvekod Bullterier5 » úte 29. kvě 2012 20:47:59

Děéééékuju.Už se tetelím,až dorazí a já si s ním vyjdu ven.Krásná funkční kudla z dobrého materiálu,anglický špek,chleba,cibule,ňam ňam,to bude první zatěžkávací zkouška.Hříbky začínají růst,tak už plánuju výšlap.
Jak jsem se zmínil a pak ukázal na netu kámošovi co mi dorazí od Blacka,začal prskat,že chce taky.Chystá se objednat,chválím rozhodnutí.
Bullterier5

Příspěvekod Black knives » stř 30. kvě 2012 0:58:33

No, uvidíme, jak budu mít do budoucna termíny. Zítra jdu na pracovní pohovor o nové zaměstnání ve strojařině. Mí nadřízení si propustili chlapa, co ledacos umí. Třeba to ocení nový šéf. A to bude znamenat, že budu mít dost financí na život, a kudly můžu pověsit na hřebík. Což jsem psal i na Knife, než mně vyhodili. Nikdo tomu nevěřil, že to myslím vážně. Ale já chci mít jistotu výdělku. Kudly si budu moci zase po letech dělat jen, jako koníček. Tzn. jen, když se mi bude chtít. A to je paráda, nemuset se honit, a být v pohodě. Takže, vypadá to optimisticky. A milí zlatí škůdci, co jste mi tak pěkně zavařili na mém domovském servru, který pro mně byl vždy srdeční záležitostí, polibte si.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod mikuc » stř 30. kvě 2012 19:45:20

Mnooo, hlavně aby nenalezli sem a nestrhla se tu polemika:)
Tad držím palce ať to vyjde!
Ono vždy něco špatné je k něčemu dobré! Akorát kolikrát nevíme k čemu:) Ale časem se to projeví!!!
mikuc

Příspěvekod Vseta » stř 30. kvě 2012 20:27:30

mikuc píše:Mnooo, hlavně aby nenalezli sem a nestrhla se tu polemika:).......
No,jaksi,koukni,kdo je tady moderátor 8-) Tady se hádky nepovedou a pokud sem někdo s takovým úmyslem přijde,bude mu myslím si rychle zatnut tipec :lol: Tady jaksi ti,u kterých to padá v úvahu prostě nemají podporu,ani moc :P
Vseta

Příspěvekod Bullterier5 » stř 30. kvě 2012 20:30:55

Řekl bych,že je to tak nějak dobře..... :P čímž rozhodně souhlasím,aby ti,co to maj pod kloboukem v cajku a jde jim jen o "Cosa Nostra" (naše věc-pozn.překladatele :lol: ) sem klidně dolezli.....
Bullterier5

Příspěvekod Vseta » stř 30. kvě 2012 20:32:09

O ostrých věcech,bez ostrých řečí ;)
Vseta

PředchozíDalší

Zpět na Black knives