Moderátor: Black knives
Tak to čumím - že pérovka snese hodně,o tom už díky Tvým nožům vím ale že ve 3 mm snese takovej ohyb,bez trvalé deformace .....Počítám,že stejně na tom jsou i ty Tvoje lesní mačety,co se mohou na první pohled trošičku plést s army klewangem..... Ještě k buřtkám - mám 4mm z 19312,supr matroš,mám ho rád,je pro mě z uživatelského hlediska "čitelnej",podobně jako ta pérovka na větších kusech - prostě vím,co unese ... Patinu řeším čas od času jemnou čistící-brusnou vlnou.....Black knives píše:Bikerovi, co mi dnes pomáhal, jsem ukazoval, co umí moje mačeta pokácet, a jak je pružná, aniž by se jí cokoliv stalo. Myslím, že je to zajímavé.
Pěkný koukám,že budeš dělat radůstku "strejdovi bullťasovi" Gratuluju Pavliku,je to skvělej kudlouchBlack knives píše:Tak, zas se něco udělalo, a jede se dál.
No,jaksi,koukni,kdo je tady moderátor Tady se hádky nepovedou a pokud sem někdo s takovým úmyslem přijde,bude mu myslím si rychle zatnut tipec Tady jaksi ti,u kterých to padá v úvahu prostě nemají podporu,ani mocmikuc píše:Mnooo, hlavně aby nenalezli sem a nestrhla se tu polemika:).......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník