Black knives POKEC

Moderátor: Black knives

Re: Black knives POKEC

Příspěvekod Black knives » čtv 28. čer 2012 13:11:47

Vyrábím synovi Bolo nůž. A rozhodl jsem se, že mu na druhou stanu vyreju přezdívku. No, neumím to, ale tak nějak jsem mu to vydrápal.
A triko Knife, které jsem tak hrdě nosil, mám nyní jako montérky.
Přílohy
Snímek 8124.jpg
Snímek 8131.jpg
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » čtv 28. čer 2012 21:23:47

Ahoj :) nový stránky supr - teď jsem na ně koukal,syna pochval. Tabulka s cenama dobrý,je to přehledné. Dobrá práce 8-) Edit: nová raznička dobrý,ale je to nezvyk :?
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Black knives » čtv 28. čer 2012 22:13:41

Raznice-zkusím ještě znova pokecat s Gonzou. Já se změny loga přímo bojím. Měl jsem v životě několikrát možnost radit, se s PR odborníky. A ti mně důsledně varovali před změnou designu loga.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod hogan » pát 29. čer 2012 0:09:58

Změna loga je jen decentní a mohu říct, že je líbivější.

Až si jednou od tebe pořídím nůž, tak mi bude jedno jestli je se starým, či novým logem. Duraz budu klást na funkčnost a ta se s logem, předpokládám, nemění.
Nože se starým logem dostanou časem sběratelskou hodnotu. Stanou se legendou
hogan

Příspěvekod Black knives » pát 29. čer 2012 7:46:36

Můj dotaz je směřován na všechny, kdo jste zde přihlášeni. Zajímá mně, jak vnímáte změnu razničky do oválu, kterou mi nyní vyrobil Gonza. Je pěkná, konečně bude "B" vždy ve středu oválu, ale i já jsem hrozně konzervativní, a bojím se změn. Raznice se mi líbí, a pomalu ji rozdýchávám. Ze začátku jsem z toho byl takový rozpačitý, že je "jiné", ale konec konců, proč by nemohlo. Ony ty raznice písmena "O", která jsem používal ve velikosti "7", tak také několikrát prodělaly změnu, ale jen "šířky" toho tvaru. Prostě, v práci jsme to dříve používali, a co zbylo, z toho jsem dělal.
Už ale v práci nejsem, a firma začíná jakoby "novou éru". Zatím jsme tři. Já, syn a učedník. Jsou to velké změny, ale produkci neplánuju navýšit. Chci to už jen na doplnění si chybějících příjmů, o které jsem přišel propuštěním z fabriky.
Raději pojedu na chvíli na kolo, než se štvát a uštvat, jako poslední dva roky.

Levá raznice je ta nová, prostřední jsem párkrát použil, ale jinak celé ty roky byla ta pravá raznice, jako ta, co znáte.
Přílohy
Snímek 6083.jpg
Snímek 3119.jpg
Snímek 8118.jpg
Snímek 8118.jpg (17.52 KiB) Zobrazeno 3732 krát
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Black knives » pát 29. čer 2012 8:06:34

Ještě k raznicím. Mám dvě. Druhá stále je a bude ta krásná, jakoby starodávně psací. Tuto raznici chci mít na nožích, které budou dělány, jako dar, nebo s důrazem na vyšší jakost zpracování. Jakoby šly dvě linie výroby. Pracovní, a takové více vyšlechtěné co do zpracování nože. Samotnému se mi v tom těžko hledá hranice. Dělám to zatím podivně intuitivně, kde bouchnu tu či onu raznici. Měl bych v tom mít více systém.
Přílohy
Snímek 7751.jpg
Sn_c3_admek_6887.jpg_big.jpg_big.jpg
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Black knives » pát 29. čer 2012 8:35:47

Takže, raznice budou celkem tři. Nakonec jsem u Gonzy objednal výrobu i té původní verze. Plus, raznici pro Eda. Já naprosto nechápu, jak to Gonza vyrábí, ale jsem z toho na prášky. Pokaždé si pak připadám, jak manuálně nešikovný retard. Má ty raznice tak dokonalé, že prostě i takový puntičkář, jako já, jsem z toho paf. A ceny má také supr. Cca okolo 800kč, což je stejná cena, jako by to dělali mašinou ve fabrice. Já si teda nejdříve objednal raznici u firmy, co to dělá, ale vykašlali se na mně. Cena měla být také 800kč.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Black knives » pát 29. čer 2012 8:49:53

Jsem zvědav, jestli se přihlásí i Kanaďan sem na forum. Teda, pokud přežil včerejší jízdu na kole domů. Celé včerejší odpoledne jsem mu dělal servis na jeho horském kole. A furt jsem nacházel, co je potřeba ještě spravit. Nemluvě o tom, že jsem ho poslal do obchodu s koly pro díly, a prodali mu špatné components. Ty prodejce si ještě podám taky. Ale včera jsem zabil večer odvzdušňování brzd Avid-je to pakárna, a furt se nedařilo. Každý den mi přináší tolik úkolů, že naprosto nechápu, jak jsem mohl stíhat ještě chodit do práce. Mám program každý den, od noci do noci. Neskutečné. Ale je to na pohodu, bez stresu.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod dipper » pát 29. čer 2012 11:51:44

Ahoj Roman, Ty si typický penzista, toľko roboty Ťa čaká :lol: :lol: :lol: , ako keby som počul moju mamku, tá sa tiež v penzii nezastaví a lieta od rána ako odtrhnutý vagón po stanici. ;) ...

A razničku si vyber tú čo sa Ti páči, vsaď na prvý pocit, ide o Tvoju prezentáciu.
Myslím, že nám zákazníkom je to dosť jedno, chceme len dobrý nôž a tie robíš.

Pozdrav mladého a nech sa Vám darí. Milan
dipper

Příspěvekod Edelweiss » pát 29. čer 2012 12:35:31

ta nalevo mi sedí nejvíc, je to hezké :twisted:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Obrázek
Edelweiss

PředchozíDalší

Zpět na Black knives