Uvidíme, co a jak bude dál. Zatím něco dělám, Haimovka jede pěkně, přikoupil jsem i nějaké rolny, tak vybavení je celkem slušné. Co však nikdy nevím dopředu, jestli budou lidi moje výrobky chtít. Ať už kudly, nebo kosičky. Ono je to pořád o tom, že až prodaný výrobek nese zisk, nebo jinak, peníze pro život. Dělat doma na sklad nebudu. Dělat kudly jen tak, pro zábavu asi taky ne, anebo málo. Takže, nožíř je velmi závislý na recenzích, a doporučeních lidí. Pokud ze mně dělají na Knife arcizloducha, těžko tomu dlouhodobě odolávat. Je to hodně let silný tlak, vyštípat mne odtud.
Ale zase, uvidíme. Já už o dost lidech toho servru ztratil dobré mínění, ale pořád je většina, která mi přide v pohodě. Tak si říkám, že pro pár křiklounů to přeci nezabalím.
(na druhou stranu je fakt, že si prolízám nabídky z pracáku. pokud bude něco zajímavého, co mi vyrovná ztrátu na výdělku, je klidně možné, že nože půjdou do háje. jen jedno vím jistě. už nechci dřít od noci do noci, jako poslední dva roky. bylo to šílené. )