Black knives POKEC

Moderátor: Black knives

Re: Black knives

Příspěvekod Black knives » pát 27. dub 2012 7:39:36

Uvidíme, co a jak bude dál. Zatím něco dělám, Haimovka jede pěkně, přikoupil jsem i nějaké rolny, tak vybavení je celkem slušné. Co však nikdy nevím dopředu, jestli budou lidi moje výrobky chtít. Ať už kudly, nebo kosičky. Ono je to pořád o tom, že až prodaný výrobek nese zisk, nebo jinak, peníze pro život. Dělat doma na sklad nebudu. Dělat kudly jen tak, pro zábavu asi taky ne, anebo málo. Takže, nožíř je velmi závislý na recenzích, a doporučeních lidí. Pokud ze mně dělají na Knife arcizloducha, těžko tomu dlouhodobě odolávat. Je to hodně let silný tlak, vyštípat mne odtud.
Ale zase, uvidíme. Já už o dost lidech toho servru ztratil dobré mínění, ale pořád je většina, která mi přide v pohodě. Tak si říkám, že pro pár křiklounů to přeci nezabalím.
(na druhou stranu je fakt, že si prolízám nabídky z pracáku. pokud bude něco zajímavého, co mi vyrovná ztrátu na výdělku, je klidně možné, že nože půjdou do háje. jen jedno vím jistě. už nechci dřít od noci do noci, jako poslední dva roky. bylo to šílené. )
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor

Příspěvekod mikuc » pát 27. dub 2012 21:10:26

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty voe, Romane! Takto se rozepsat jinde, tak tě sežerou zaživa, ani ruce dohromady už nedáš!
Kdo tě nezná, nebo je na tebe alergickej, tohle prostě nerozchodí - takto plakat, takto si stěžovat!.)))))))
Ber to tak, že se nic nezměnilo - na Knife si po osobní "10" nebo vlastně tedy "měsíci" budeš vkládat nože, hodnocení a tak a tady probereme to ostatní! Tam jednej prostě jen jako člověk, co dělá nože a tady popiš cviky na rozproudění Čchi!:)
Na Gun fóru to vlákno šlape také pěkně, že?:)
Nikde nepíšeš o zádech, už se srovnaly? Cvičit, cvičit, cvičit!:)
Kluk do nožířiny nedělá, nepotatil se?
mikuc

Příspěvekod Black knives » pát 27. dub 2012 21:24:33

Záda se spravily. Denně něco cvičím na břišní svaly. Dost dobrý je i rehabilitační balon. Ale jak nasviňu, prosekl mi ho drápem náš kocour. Slepit to nejde. Takže, nový. Navíc, myslím, že je supr, že nejsem furt v dílně, ale mám čas i na to kolo. Takže se mi trochu spravuje celkově tělesný korzet. To jsem někde slyšel, tenhle výraz, ne že bych tomu rozuměl. Cítím se celkově líp. Ten stress byl na nic, chátralo mi vše. Takže, pokud to bude fungovat, budu rád, ale reálně platí to, co už jsem napsal.
Se synem máme nějaké plány, a to spíše mimo nožířinu. Je to chytrý kluk.

Já se však vrátil ke svému dalšímu koníčku, a opravuju stezky pro kola. Bezva relax.
http://www.bike-forum.cz/forum/skalica- ... ml#unread1

http://www.bike-forum.cz/forum/moravkov ... ml#unread1

http://black-knives.blog.cz/1204/trailbuiding
Black knives
Administrátor

Příspěvekod Vseta » čtv 03. kvě 2012 20:47:29

Zdravím :) pokusím se vložit pár fotografií,co všechno lze dělat s nožem......všechny nože tedy made in Dobrá :lol: - Blackova práce 8-) BSK1 - štípání borovice s tloukem......
Přílohy
DSC03448.JPG
Naposledy upravil Vseta dne čtv 03. kvě 2012 20:59:30, celkově upraveno 1
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta

Příspěvekod Vseta » čtv 03. kvě 2012 20:50:32

BSK1 podruhé.... - přesekávání kmínku s tloukem a "vnucení" nože tloukem špičkou do materiálu - simulace dlabání...
Přílohy
DSC03451.JPG
Naposledy upravil Vseta dne čtv 03. kvě 2012 21:00:46, celkově upraveno 1
Vseta

Příspěvekod Vseta » čtv 03. kvě 2012 20:51:38

Bolo survival........ stržení a naporcování soušky - třeba na táboráček.....nebo jen tak.... :mrgreen:
Přílohy
DSC03031.JPG
Naposledy upravil Vseta dne čtv 03. kvě 2012 21:01:50, celkově upraveno 1
Vseta

Příspěvekod Vseta » čtv 03. kvě 2012 20:53:35

A můj první Black - kudel :lol: Malý parang...pokusím se vložit více fotos do jednoho příspěvku....Tak více fotek mi nejde,navíc jsou i velký formát,musím pokoumat,jak je zmenšit... :? Malý parang je "velký" sekáč,pokládá souše o průměru délky čepele,stejně tak dobře dává cibulku,chleba,buřty..... :o
Přílohy
DSC01890.JPG
Naposledy upravil Vseta dne čtv 03. kvě 2012 21:04:34, celkově upraveno 1
Vseta

Příspěvekod Edelweiss » pát 04. kvě 2012 10:45:58

Se ti to přemnožuje :twisted: Jen tak dál.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Obrázek
Edelweiss

Příspěvekod Vseta » pát 04. kvě 2012 15:26:49

Edelweiss píše:Se ti to přemnožuje :twisted: Jen tak dál.
:lol: Ještě tam chybí bushcraft knife,řečený též "buřtka" - taky skvělej nůž,od Romana rytej monogram....momentálně je na šití pouzdra u mistra sedláře ;)
Přílohy
DSC02913.JPG
Vseta

Příspěvekod Black knives » ned 06. kvě 2012 10:40:41

Jsem prostě rád, že se lidem moje pojetí nože líbí, a osvědčilo se uživatelsky. To je prostě to, co mně na tom asi baví nejvíc. Vyvíjet, navrhovat funkční tvary, dát tomu design, kde budu mít předem jasno i to, na kterém stroji se bude dělat ta či ona operace. Při tom všem, aby se to dobře drželo, bylo to festovní, mělo to ergonomii, hmotnost akorát, a na daný účel aby dotyčný nástroj fungoval co možná nejlíp. Zdá se, že mi to celkem vychází.
Jinak bych toho asi těžko vyrobil taková množství. I když už jsem se dočetl i takový blábol, že si prý ty spokojené zákazníky vymýšlím. Což mně dost rozesmálo.
Plány do budoucna jsou uvšem mlhavé. Nože budu dělat dále, jako přivýdělek, ale na full úvazek nechci.
Je nutné šetřit ruce, co už supr nejsou. Moje současná nejvyšší priorita nejsou nože, ale hledám si práci, kde bych nemusel makat moc rukama. Zatím nic, uvidíme. Měl jsem skvělou práci, rukama to moc nebylo, ale takovou už nevěřím, že někdy najdu. Prostě, uvidíme.

Ale víkend byl úžasný, a já byl s partou lidí na http://www.rychlebskestezky.cz
Těším se, že za dva týdny na srazu nožířů budu hlavně na těch stezkách, než na setkání nožonadšenců. Neb, je mi spíše neveselo při pozorování toho, jaké vztahy se tam vyvíjejí. Přitom, kde budu, s kým se chci přátelit, a povídat si, to přeci ovlivnit mohu. Takže, pojedu na kolo, a večer pokecám s pár lidma, a bude fajn.
Přílohy
Snímek 068.jpg
Snímek 047.jpg
Snímek 037.jpg
Snímek 031.jpg
Black knives
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Black knives