Starostlivost o damaskovu cepel
Napsal: čtv 25. črc 2013 9:13:06
pred casom mi po dlhom cakani dosiel tento kusok:
je to z ruska, mal by to vyrabat I.R. Fedotov, spracovanie je fakt dobre.
po prvych testoch (sekanie dreva, krajanie zeleniny atd) som si vsimol, ze na cepeli zostava patina (momentalne slabo modra;-)). treba sa nejak specialne starat o takuto cepel, ci staci klasicke "z casu na cas olejovanie"?
dik za info, visby
Cleantalk. Spam protect. Request params error: response_lang
je to z ruska, mal by to vyrabat I.R. Fedotov, spracovanie je fakt dobre.
po prvych testoch (sekanie dreva, krajanie zeleniny atd) som si vsimol, ze na cepeli zostava patina (momentalne slabo modra;-)). treba sa nejak specialne starat o takuto cepel, ci staci klasicke "z casu na cas olejovanie"?
dik za info, visby
Cleantalk. Spam protect. Request params error: response_lang