od Bullterier5 » sob 27. říj 2012 9:27:36
Pánové-
nezapomínejte,že žijeme ve státě,kde vše dopadá tak,že pokud odrazíte útok,pachatel Vás zažaluje a Vy budete sankcionováni.
Nedílnou součástí tohoto systému je to,že většina grázlů se rekrutuje z řad synáčků vlivných papínků,nebo mají v rodině někoho,kdo má na vyšetřování vliv,nebo mají prostě "známého" který udělá vše proto,abyste si nechuť nechat se oloupit nebo zabít řádně odskákali.
Mně se jednou stal případ,že mně obstoupil hlouček sráčů,kteří se domáhali napřed cigára a pak i financí.Jak prezentoval Vseta,mluvčímu té tlupy jsem nastříkal do xichtu nervový sprej,ten šel k zemi a skupinka znejistěla bez vůdce natolik,že se nezmohla ani na to,aby řvoucího komandanta zvedla ze země,kam se poroučel.Zvlášť když jsem se v návalu vzteku začal posouvat směrem k nim a řval pro změnu já"kdo další??"
Nechali mně být...
Policajti pak sepsali zápis,vyšetřili,uzavřeli a já byl v pozici člověka,který agresivně zareagoval na prostou a slušně vyřčenou žádost o cigaretu.
Proč?
Protože jsem byl sám a jich bylo pět a svatozář si nasadili jeden druhému...
Svinský stát a svinský systém.....
Nemám rád Ameriku a Američany,ale jejich posuzování obrany napadených jim závidím......
Tam platí,že pokud dojde při sebeobraně k omylu,je pořád lepší být souzen dvanácti,jak nesen šesti....