Dnešní super ráno!

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod Vseta » sob 03. lis 2012 23:05:39

Bullterier5 píše:Ty,Alwarez,
Myslím že by sis měl přestat kupovat to svinstvo,ty Tvoje komenty postrádají logiku...
Myslím to dobře,B5
Pavliku,jako vždy - trefné a vtipné....... s největší pravděpodobností máš pravdu,když to čtu taky jsem z těch výkladů volaký zmetěný :shock: Možná přeci jenom "jazyková bariéra" :lol:
Bůh učinil muže silné a muže slabé.....pan Colt tento nedostatek vyrovnal....
Vseta
 
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 26. dub 2012 10:02:40
Bydliště: Českolipsko - Mimoň

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod alwarez » ned 04. lis 2012 4:59:46

Tak jsem premyslel co vam neni jasne a mozna uz to mam .....ja jsem se v mysleni pohyboval jednim smerem a vy asi opacnym to se stalo za tech 30 let a vyrostla nova generace a ja si to neuvedomoval a tak mnozi mi nebudou verit a nekolik jich mam na Skypu co jsem presvedcil a na nekolika forech si lidi mysli jak kecam kraviny a ja treba budu psat co se mi stalo a jake jsou me zkusenosti tak to je bariera mysleni.....Vcera jsem poslouchal radio a tam meli jednoho ze statu myslim Montana a ten navstivil sve pribuzne v New Yorku asi pred 2 mesici a tam se ne nej divali jako na pitomce ,kdyz jim rikal, ze v Montane a okolni staty je tam velka moda byt pripraven .....preppers..... jak to nazyvaji a oni se v NewYorku divali jako na vola a nam se to stat nemuze a dnes vybiraji popelnice a hledaji neco k jidlu a benzin cekaji 6 hodin a jsou kilometrove fronty a otazku zbrani resi po svem, kdyz si voli politiky co je odzbroji a jeho bandu kleptokratu a tak shromazduji kladkove luky a kuse a praky a ruzne hole a noze .......
alwarez
 
Příspěvky: 40
Registrován: pát 26. říj 2012 15:05:31

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod mcrea » ned 04. lis 2012 5:58:09

Dobře Alwarezi, já to teda napíšu po lopatě, buď mi admin milostiv a ban lehký. Hlavní potíž, dle mého soudu, je v tom, že ať napíšeš cokoliv, zásadně to není k tématu, nikdy to není potvrzené někým jiným a naprosto nikdo s tebou nesouhlasí. K tomu jsi arogantní a nafoukaný a každý je pro tebe hlupák anebo z lidí hlupáky děláš. K tomu si sám ve svých komentářích odporuješ, osobně si myslím, že v mnoha neříkáš pravdu. Pár příkladů za všechny? Vyrobil jsi údajně stovky nožů a desítky luků. Několikrát jsem četl žádost ať ukážeš fotku některého ze svých výrobků, nikdy jsi neukázal nic. Maximálně nějaké video na youtube, ale nikdy ne tvé. Ale ty sám přece používaš kuchyňáky a levné zavíráky z Číny. Po dědovi ti zůstala mannlicherka s optikou z první války. Pomiňme vzácnost těhle pušek a to, že jsem nikdy mannlicherku s optikou neviděl. To nic neznamená, neviděl jsem toho určitě ještě spoustu. Ale když děda zemřel, tak jste našli ještě 500 nábojů do mauserovky. Píšeš to v jiném příspěvku. To si děda táhl domů celou bednu nábojů? A to ještě pytlačil, takže to původně byly dvě bedny? K tomu si nejsem úplně jisý, ale náboj mauser a mannlicher není zaměnitelný. A dám poslední příklad - každou chvíli píšeš jak jsi po skypu řval po Kejvalovi a zachránil ho od depresí a donutil ho podnikat. Přitom na Lukostřelci píšeš ještě v roce 2009, že se neznáte. A on to potvrzuje. Přitom Kejvalova firma funguje celkem slušně o dost dýl. Takže někde lžeš. A když ještě každou chvíli čtu jak se vozíš po adminech z for odkud tě vyhodili.....párkrát jsem na tvé příspěvky na těch forech narazil, jsou občas přínosné a zajímavé. Bohužel, těchto je spíše menšina. Zbytek patří do spíše do koše. Nechci se adminů a moderátorů zastávat, jsou to taky jen lidé a nemusí mít vždycky pravdu. Ale několikrát jsem četl upozornění, že porušuješ pravidla ať se zklidníš. Například na Rozpadu to trvalo několik měsíců tvé naprosté anarchie než pohár trpělivosti přetekl.
Omlouvám se, porušil jsem určitě hromadu pravidel. Už se to nestane, nechal jsem se unést, ode dneška nicky španělského původu ignoruju.
mcrea
 
Příspěvky: 101
Registrován: úte 21. srp 2012 22:38:15

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod Bullterier5 » ned 04. lis 2012 11:44:33

Nemám ve zvyku pátrat po tom,kdo má a nebo nemá jaké zájmy a záliby.
Ve Tvém případě Alwarezi jsem udělal výjimku,přiznám se inspirovanou postem od "mcrea"

Zadal jsem do Google "Alwarez,forum" a pak jsem jen nevěřícně zíral na to,co se na mně vysypalo z monitoru.
Na to,žes Američan,máš perfektně zmáklou většinu diskusních fór,která jsou na Evropském kontinentu k mání.
Myslím,že diagnóza je jasná a třeba je trefně vyjádřená na Lukostrelec.cz,kde jsi v pozici "grafoman"
Kdybys nemíchal dohromady jabka a hrušky-na lukostřelci píšeš o kladkovým luku a hned v dalším postu o zfetovaných žoldácích-pak divoká prasata a vyhazov z desítek fór,na to že máš patronát nad mladýma spasitelama režimu a pak zachraňuješ North Carolinu od divokých prasat.....
Záběr máš široký,znáš osobně výrobce luků,kuší,nožů....
Jsi vlastně splněný sen většiny lidí,orientovaných na Bushcraft-kteří by byli šťastní jen z pohledu na Tvoji světáckou,dobrodružstvím ošlehanou tvář.
Mně kdyby ses podepsal na nohu-už nikdy bych si ji nemyl!!!!

Dost,závěr je jasný.Pocit zneuznanosti který máš vyrovnáváš notnou dávkou sebevědomí a vylhanýma historkama,naneštěstí ještě pomíchanýma tak,že jsi schopen míchat žoldáky s divokými prasaty.
Když už máš tuhle letoru,začni psát sci-fi romány,tam můžeš lhát jak se Ti zachce..

Připojuji se k mcrea a NIKDY už nezareaguju.
Bullterier5
 
Příspěvky: 286
Registrován: pon 23. dub 2012 19:21:41

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod Kraken666 » ned 04. lis 2012 15:11:41

Už i tady je to nakažené machýrkama co žijou 20 let za mořem?? Je mi divné že člověk tvých zkušeností a Tvého věku má zapotřebí psát na diskusní fóra. PRAVDA BUDE ASI NĚKDE JINDE. :mrgreen:
Kraken666
 
Příspěvky: 1052
Registrován: sob 02. čer 2012 22:14:11
Bydliště: Plzeň

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod mcrea » ned 04. lis 2012 15:52:14

Možná jim to sypou do vody......
mcrea
 
Příspěvky: 101
Registrován: úte 21. srp 2012 22:38:15

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod Edelweiss » ned 04. lis 2012 15:54:37

No a vlákno s děním ze života pašlo v pizdu ;)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Obrázek
Uživatelský avatar
Edelweiss
 
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 20. led 2011 21:03:20
Bydliště: MORAVA

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod voc » ned 04. lis 2012 16:53:06

:lol:
voc
 
Příspěvky: 89
Registrován: sob 06. říj 2012 14:19:16

Re: Dnešní super ráno!

Příspěvekod Black knives » ned 04. lis 2012 17:22:32

Tak, a já chcu tady klid. Prosím, klídek.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste...amen.
Black knives
Administrátor
 
Příspěvky: 8098
Registrován: sob 22. led 2011 19:30:19

Předchozí

Zpět na OT témata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron